Monday, June 8, 2015

Όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι

Παζάρι βιβλίου από το Βήμα FM


  Ας είναι καλά το καλοκαίρι, ήρθε και μας έφερε τα ωραιότερα παζάρια βιβλίου. Παζάρι βαμπιρικής λογοτεχνίας, παζάρι από τις εκδόσεις Άγρα, παζάρι από το Βήμα FΜ, που είχε μάλιστα και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, και τέλος μια μίνι έκθεση βιβλίου στη μαρίνα Φλοίσβου με συμμετοχές από όλες τις εκδόσεις με χαμηλές προνομιακές τιμές.
  Οι αρχές Ιουνίου δεν σηματοδοτούν μόνο την έναρξη της χαράς κάθε βιβλιόφιλου, δίνουν επίσης ευκαιρίες στους αναγνώστες να διαβάσουν κάτι διαφορετικό από τα μέχρι τώρα αναγνώσματα τους χωρίς μεγάλο κόστος. Επιπλέον, με τέτοιου είδους event εντάσσεται νέο αίμα στο αναγνωστικό κοινό. Μπορεί να μην ήμουν ποτέ οπαδός της βαμπιρικής λογοτεχνίας, αλλά θα ήταν άδικο να μην αναγνωρίσω το πόσα νεαρά άτομα έκανε να κυκλοφορούν με ένα βιβλίο στο χέρι.
  Το καλοκαίρι ξεκίνησε και είτε βρίσκεστε σε κάποια ξαπλώστρα είτε κάτω από κάποιο air condition το βιβλίο είναι απαραίτητο. Καλή ανάγνωση, λοιπόν!

2 comments :

  1. Μόλις ανακάλυψα το blog σου, είναι πολύ όμορφο και αρκετά διαφορετικό απ'όσα παρακολουθώ! Θα σε διαβάζω τακτικά :) Καλές αναγνώσεις με τα καινούρια σου βιβλία!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Και εγώ διαβάζω σχεδόν ευλαβικά το δικό σου, είναι από τα αγαπημένα μου :)

      Delete