Saturday, September 12, 2015

Ο Ταραντίνο τρώει μπέργκερ

  Την αγάπη μου για τον Ταραντίνο δεν την ξέρετε ακόμα, αλλά για την μπεργκερολαγνεία μου είμαι ήδη γνωστή. Σήμερα, λοιπόν, έχω την χαρά να εγκαινιάζω μια καινούργεια ενότητα στο μπλογκ, τις Ένοχες Απολαύσεις, όπου θα γράφω για κάθε τι που βρίσκω απολαυστικό στον κόσμο της Αθήνας. Η πρώτη ανάρτηση, λοιπόν, δεν θα μπορούσε παρά να είναι αφιερωμένη σε μια νέα αλυσίδα μπέργκερ που με έχει εντυπωσιάσει με την ποιότητα και το περιβάλλον της, τα Burgerville!



  Δεν είναι μόνο οι πολλές επιλογές, η γρήγορη εξυπηρέτηση και οι καλές τιμές, όσο το τρομερό περιβάλλον του μαγαζιού. Από την είσοδο κιόλας νομίζεις πως μπήκες στο σκηνικό ταινίας του Ταραντίνο, χρωματιστοί τοίχοι, δωμάτια με πολλά φωτιστικά και παντού διακοσμημένες φάνκι αφίσες ροκ συγκροτημάτων. Το όλο σκηνικό έρχεται να απογειώσουν τα μεγάλα καναπεδοτά καθίσματα που θυμίζουν παμπ στην μέση κάποιας αμερικανικής ερήμου.
  Και αφού αναφέρθηκα στην πρώτη εντύπωση, θα αναφερθώ και στην τελευταία. Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει κάποιος από το Burgerville παραπονεμένος. Ένας κατάλογος δεκαπέντε λαχταριστών μπέργκερ, γεμάτος με επιπρόσθετες επιλογές τον περιμένει για να ικανοποιήσει τον ουρανίσκο του. Και για επιδόρπιο; Σούπερ χειροποίητο παγωτό! Extra Fact: η μουσική του μαγαζιού, κλασικές ροκ επιλογές σε ανθρώπινα επίπεδα!

0 comments :

Post a Comment