Thursday, August 20, 2015

Ο Χάρι Χόλε ταξιδεύει

  Μια μεγάλη φθινοπωρινή έκπληξη περιμένει τους οπαδούς της αστυνομικής λογοτεχνίας, ο Jo Nesbo έρχεται στην Ελλάδα! Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά τον δημιουργό του Χάρι Χόλε και του Δόκτορος Παρδαλού σε μια μοναδική εκδήλωση του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στις 18 Σεπτεμβρίου. Την διοργάνωση συνυπογράφουν οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, η πρεσβεία της Νορβηγίας και το Megaron Plus. Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες πληροφορίες γύρω από το πολυαναμενόμενο event. Η Λέσχη Noir όμως έχει δεσμεύσει ήδη 200 προσκλήσεις για τους εγγεγραμμένους χρήστες της που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον και ταυτόχρονα διεξάγει ένα διαγωνισμό για τα 40 πιο τυχερά της μέλη στα οποία δίνει την δυνατότητα να συναντήσουν και να μιλήσουν από (πολύ) κοντά με τον Νορβηγό συγγραφέα.

  Για ακόμα περισσότερα νέα και πληροφορίες επισπευτείτε την ανακοίνωση των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ: http://www.metaixmio.gr/news/54505-nesbo_athina_septemvrios.aspx

2 comments :

  1. Τι λες τώρα?! Δεν είχα ιδέα!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι, έρχεται! Φαντάζομαι, για να προωθήσει το νέο του βιβλίο και την ταινία που θα βγει μέσα στους επόμενους μήνες, βασισμένη σε ένα από τα βιβλία του Χάρι Χόλε!

      Delete